Used cars for sale favorable. Daily only current hot deals on cars market. Browse sell online and discover your perfect car in few minutes

Porsche

Porsche 944 BLACK

Specifications, pictures and description:


Sale price: £1,500.00

Car location: United Kingdom

Porsche 944 for sale

Current customer rating: Aktuelles Rating für dieses Auto (4)
based on 3 votes
Last update: 2015-06-28
Porsche 944. Porsche car from United Kingdom
click image to enlarge
  •  Previous PETROL
  •  Engine Manufacturer
  •  Owners Model
  •  Colour Audio
  •  Player Manual

make an offer

Item Features Porsche 944:


Seller notes:
Used : An item that has been previously used. See the seller’s listing for full details and description of any imperfections.
“AGE RELATED MARKS BUT VERY RELIABLE DRIVES WELL”
Reg. Mark: A*** *** Get the Vehicle Status Report Manufacturer: PORSCHE
Engine Size: 2479 cc Model: 944
Fuel: PETROL Type: Coupe
Previous Owners: 8 Colour: BLACK
Doors: 2 Year: 1984
Transmission: Manual Reg. Date: 13/03/1984
In-Car Audio: CD Player

vehicle description:


I HAVE A Porsche 944 LUX WHICH IVE BEEN USING  AS A WEEKEND TYPE USABLE CLASSIC CAR. CLASSIC CAR INSURANCE I PAY £165 SO THAT"S NOT TOO BAD EITHER. DRIVES VERY WELL I USED THE CAR QUITE A BIT THEN IN THE WINTER I STARTED TO DO BITS AND PIECES ON IT BUT JUST DON"T HAVE TIME ANY MORE UNFORTUNATELY SO IT HAS TO GO.HAVE BOUGHT AND HAD SPRAYED SIDE SKIRTS JUST NEED FITTING. HAVE ALSO REAR LOWER VALANCE WHICH NEEDS PREPARING AND PAINTING.HAVE BOUGHT SERVICE KIT INCLUDING WATER PUMP AND TIMING BELT, WHICH NEEDS FITTING, I GOT MOST OF THE BITS TO FIT POWER STEERING TO IT THE IDEA WAS TO DO BELT AND CONVERT IT ALL AT THE SAME TIME.ALL THE ELECTRICS WORK, WINDOWS A BIT SLOW, STARTS ON THE BUTTON DRIVES NO PROBLEM, IT HAS AN MOT BUT WILL WANT TO SELL IT WITH A YEARS MOT SO I WILL GET THIS ORGANISED.DASH HAS THE USUAL CRACKING SO NEEDS DOING, TYRES WHEELS ECT ALL GOOD, THIS IS THE NON POWER STEERING NON SUN ROOF, GEARS A BIT STIFF BUT MAY NEED A BIT OF LUB OR ADJUSTMENT BUT NOT REALLY CAUSED ME ANY PROBLEMS AT ALL DRIVING IT.
BODY HAS A BIT OF RUST AT THE REAR, HAS A FEW SCUFFS AND DENTS, ITS AN OLD  CAR NOT MINT BUT FAIR CONDITION, WHEN ITS POLISHED I HAVE TO SAY IT LOOKS SUPERB.
PRICED REALISTICALLY AS IT NEEDS TO GO, COLLECTION FROM ILFORD ESSEX, I WILL TRY TO ADVERTISE IT LOCALLY SO MAY END EARLY, WILL TRY TO ANSWER ANY QUESTIONS AND DESCRIBE IT AS HONEST AS I CAN, PLEASE ONLY GENUINE BIDDERS ONLY, IT NEEDS TO BE COLLECTED WITHIN A WEEK OF AUCTION END OR I WILL RELIST, UNFORTUNATELY I CAN STORE IT AT MY FRIENDS ANYMORE SO IT NEEDS TO GO.


Want to buy this Porsche 944 car?


Contact the seller for the description of the cars listed

Also published at eBay.co.uk

Other Porsche cars for sale offered via internet auctions:


show more Porsche